top of page

WIE

Kevin Bais

eigenaar

Aangenaam kennis te maken. Eigenaar van Kevinstallaties is ing. Kevin Bais.

 

Kevin is na zijn MBO-opleiding aan het ROC te Den Helder afgestudeerd aan de HBO-opleiding Elektrotechniek te Alkmaar. Al tijdens zijn HBO-opleiding is hij gestart met zijn eigen onderneming.

 

Kevinstallaties is erkend installateur en profileert zich dan ook als een vooraanstaand en kwalitatief goed installatiebedrijf. Het bedrijf heeft heldere normen en waarden en staat voor kwaliteit, vakmanschap, eerlijkheid, flexibiliteit, zakelijkheid en wederzijds respect.

 

Het bedrijf onderscheid zich door oplossingsgericht te denken voor de klant en zorg te dragen voor een kwalitatief uitstekende installatie tegen een redelijke prijs. De onderneming beschikt over alle certificaten die voor de bedrijfsuitoefening noodzakelijk zijn evenals een vestigingsvergunning uitgegeven door de Kamer van Koophandel.

 

Bij een verbouwing, een renovatie of een nieuwbouwproject komt veel kijken. Kevinstallaties beschikt over een uitgebreid netwerk en kan u in contact brengen met de juiste mensen of de werkzaamheden voor u regelen. Denkt u aan een aannemer, timmerman, loodgieter, alarm-installateur, enz.

 

Mede door dit uitgebreide netwerk is het geen enkel probleem om ook grote(re) projecten uit te voeren.

ONZE PARTNERS

Schenk Elektrotechniek

Elcro Servicebureau

Dit bedrijf werkt voornamelijk in de omgeving van Alkmaar en Bergen (NH). Het bedrijf bestaat uit de eigenaar, Peter Schenk, en een medewerker, Edwin Zwart.

 

 

Dit bedrijf uit Assendelft is gespecialiseerd in electrotechnische installaties, maar staat ook paraat om u bij te staan bij andere technische werkzaamheden .

 

 

Dit bedrijf is een dynamisch installatiebedrijf uit Velsen-Noord en werkt voornamelijk in Noord Holland. Voor klanten in die regio wordt door heel Nederland gewerkt. Ook daarbuiten als dat nodig is.

 

 

Sinds 1988 is dit bedrijf uit Heemskerk een partner in schilderwerk, wandbekleding, onderhoud en beglazing. Traditionele kwaliteit wordt gecombineerd met het gebruik van de nieuwste materialen en technieken, zodat een optimaal resultaat kan worden bereikt. Milieuvriendelijkheid staat centraal.

 

 

Al ruim 20 jaar is dit bedrijf uit Castricum actief op het gebied van nieuwbouw, verbouw, aanbouw, onderhoud en renovatie van woningen en bedrijfspanden. Maar ook voor niet alledaagse bouwprojecten staat men u graag bij.

Dit bedrijf uit Breezand realiseert bijvoorbeeld een aanbouw, opbouw of compleet woonhuis. Ook voor het plaatsen van dakkapellen, carports, schuttingen, veranda’s, tuinhuisjes en overige werkzaamheden kunt u bij dit bedrijf terecht.

 

In Kolhorn is dit bedrijf gevestigd. Het bedrijf is gespecialiseerd  in stucadoors- en afbouwwerkzaamheden die voortkomen uit nieuwbouw, renovatie en restauratie.

Laan Afbouw

Dit bedrijf uit Onderdijk voert stuc-, afbouw- en schilderwerkzaamheden uit. De werkzaamheden vinden met name plaats in Noord-Holland. Ook met de uitvoering van grote projecten heeft men ervaring.

ONZE VASTE KLANTEN

Dit bedrijf ontwikkelt de collecties van Yest, X-two en Nohra. De merken worden verkocht in Nederland, Duitsland en Canada.

 

Deze stichting uit Den Helder initieert en bundelt kennis, kapitaal en kunde, om innovatieve duurzame technologie, producten en diensten succesvol te realiseren.

 

 

Een producent van radioactieve farmaceutica voor diagnostische en therapeuthische toepassingen.

 

 

SaniSale is een jong, dynamisch bedrijf met meer dan 30 jaar verkoopervaring op het gebied van sanitair.

 

 

KeukenSale is een jong bedrijf met zeer veel verkoopervaring op het gebied van keukens.

 

 

bottom of page