top of page

VERLICHTING

Als we het hebben over verlichting en de installatie ervan komt daar vaak meer bij kijken dan op het eerste gezicht lijkt. Een lamp aansluiten en ophangen kan bijna iedereen wel, het wordt echter al een stuk ingewikkelder als u deze lamp wilt hebben waar nog geen elektriciteitsvoorziening is aangelegd. Dan wordt het tijd om een professional in te schakelen.

 

Voor kantoren, winkelpanden, fabrieken en bij u thuis verzorgen wij graag alle werkzaamheden. Van een uitbreiding van uw huidige situatie tot een verlichtingsinstallatie bij uw verbouwing of nieuwbouw.

 

Kevinstallaties heeft voor (bijna) elke situatie wel een passende oplossing. Dit komt met name doordat wij ieder project altijd in goed overleg met u als opdrachtgever doornemen om zo precies tot het gewenste resultaat te komen. Wij kunnen de verlichting daardoor afstemmen op de gewenste gebruikstoepassing.

 

Bij de aanleg van verlichting is het soms nodig om een lichtberekening te laten maken. Ook daarvoor draaien wij onze hand niet om. Het is voor ons het belangrijkste dat u uiteindelijk het gewenste resultaat krijgt.

 

Vanzelfsprekend kunt u ons ook inschakelen voor het onderhoud, en beheer van uw verlichtingsinstallatie. Neemt u gerust vrijblijvend contact met ons op.

 

 

bottom of page